Canvis de servei i freqüència al Pallars

Hem millorat la connectivitat digital al Pallars, convertint el DMO de VHF en un repetidor en UHF, permetent així la concurrència dels dos Slot del DMR i la funció repetidor, útil per als contactes en local.

Ara, el DMO de 144.850KHz queda apagat. Per accedir al sistema DMR cal sintonitzar la freqüència 439.425KHz -7.600 Color 1, amb el 21460 i el 21425 de Brandmeister fixats al Slot 2. També esta actiu al Slot 2 el TG 8 lligat a DMR+, i hem activat el DMR2YSF per que es pugui accedir a la xarxa C4FM de Yaesu amb els equips DMR.


El repetidor és un Standard RP80U modificat amb un modem MMDVM, creiem que és el primer i únic al mon amb aquesta configuració. Usa una antena Diamond X30 per tal d’assegurar la cobertura de la conca de Tremp.

També hem de dir que el repetidor de UHF del Montsec, U74, ja no retransmet el Echolink, que fins ara s’enviava des del Pallars, a petició del Ràdio club Lleida. Això afecta també al transponder de Salas de Pallars que emetia aquest senyal a la part alta de la conca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.